Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VIDENSKABERNES INTEGRERING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Videnskabernes-integrering-Brian-Arrowsmith

VIDENSKABERNES INTEGRERING (7 af 16)


Åndsvidenskaben analyserer årsager - naturvidenskaben virkninger. Åndsvidenskaben forklarer hvorfor - naturvidenskaben hvordan.

VIDENSKABERNES INTEGRERING (7 af 16)

De syv stråler

 

Videnskabernes-integrering-10-Brian-Arrowsmith 

 

Hver videnskab befinder sig på en af de syv stråler, og derfor er det til stor hjælp at have viden om strålerne og specielt om den stråle, der har relation til den videnskab, der studeres. Et studie af de syv stråler er et godt grundlag for en esoterisk videnskab. De videnskabelige verdenstjenere på 5. stråle vil snart blive dominerende. Verdenstjenerne udforsker formen for at finde dens skjulte hensigt, dens motiverende kraft, og for at nå målet arbejder de med idéer, og de afprøver, om de er rigtige eller forkerte.

Det siges, at videnskaben om de syv stråler eller energikvaliteter og deres virkning på de utallige former, de skaber og giver kraft, er fremtidens fremgangsmåde og en korrekt metode til udvikling af menneskeheden. Nutidens videnskab véd en hel del om den ydre form og om stoffet og dets elektriske natur. Åndsvidenskaben véd meget om de subjektive energiers natur og om de egenskaber, der farver og betinger formen. Når de to vidensområder forenes på intelligent måde, vil menneskeheden udvikle en mere sand og rigtig psykologi og en ny helhedsvidenskab om menneskehedens kultur.

Åndsvidenskab er blevet defineret som det lys, som en stråle sender ud over et område af den guddommelige manifestation. Strålen for konkret viden og videnskab (5. stråle) har til opgave at opbygge form ved hjælp af stof og ved at give idéer konkret form. Formålet er at afsløre de mysterier, der har været skjult − at gøre det esoteriske eksoterisk. Mysterierne vil på samme måde blive forklaret via naturvidenskaberne, dvs. de eksoteriske videnskaber.

Syv strømme af kosmisk kraft

Det siges, at når naturvidenskaben anerkender strålernes eksistens − de syv strømme af kosmisk kraft − og får en bedre forståelse af videnskaben om elektricitet, vil forskerne opdage, hvordan man kan:

  • – udnytte luftens kraft og kontrollere elektriske fænomener til gavn for menneskeheden.
  • – opbygge former og skabe teknologi til opbevaring og distribution af atmosfærens elektriske kræfter.
  • – udnytte stoffets bevægelse og lede det frem mod udvalgte mål.
  • – anvende luftens elektriske kraft til at vitalisere, helbrede og genoptræne.
  • – i relation til det fysiske legeme vil man forstå strålefænomenernes cykliske aktivitet, og mennesket vil udnytte de enestående muligheder til at skabe præcise virkninger i bestemte cyklusser.
Artikel-Videnskabernes-integrering-Brian-Arrowsmith
Download-fil: VIDENSKABERNES INTEGRERING - Brian Arrowsmith


Artikel-Videnskabernes-integrering-Brian-Arrowsmith
Læsefil med vendbare sider: VIDENSKABERNES INTEGRERING