Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VIDENSKABERNES INTEGRERING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Videnskabernes-integrering-Brian-Arrowsmith

VIDENSKABERNES INTEGRERING (8 af 16)


Åndsvidenskaben analyserer årsager - naturvidenskaben virkninger. Åndsvidenskaben forklarer hvorfor - naturvidenskaben hvordan.

VIDENSKABERNES INTEGRERING (8 af 16)

Videnskaben om tankesindet

 

Videnskabernes-integrering-11-Brian-Arrowsmith

 

Visionen om at undersøge tankesindets videnskabelige side vil bidrage til, at man kan trække tæppet til side for næste akt af den store kosmiske scene. I næste cyklus vil det sandsynligvis blive muligt at opleve den største fremgang for åndsvidenskab, for guddommelig viden og for elektricitetens mysterium. De næste sandheder, der afsløres, vil være koncentreret om elektriske fænomener og elektrisk strøm eller "animalsk magnetisme", der ligger latent i planeten, for det er den karakteristiske egenskab i planetens atmosfære indenfor dens elektriske område, og den er den modsatte pol til den elektriske udstrømning fra Solen.

Måske kan mysteriet om elektricitet løses ved at skabe en syntese af den rationelle naturvidenskabs og åndsvidenskabens tænkning – af foreningen af det objektive og det subjektive – og af stof og tankesind. Relationerne − koordinationen og sammenføringen af det fysiske og åndelige, yang og yin-tænkningen − kan muligvis skabe en bevidsthed, en vibration eller kraft, der vil manifestere sig som en form for animalsk kraft, der kaldes elektricitet. Integreringen af de to retninger og en korrekt håndtering af dem er målet for al videnskabelig målsætning i nutiden, selvom det ikke erkendes. Der er god grund til at glæde sig over, at integreringen af de to "retninger" skaber helhed.

Artikel-Videnskabernes-integrering-Brian-Arrowsmith
Download-fil: VIDENSKABERNES INTEGRERING - Brian Arrowsmith


Artikel-Videnskabernes-integrering-Brian-Arrowsmith
Læsefil med vendbare sider: VIDENSKABERNES INTEGRERING