Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FISKENES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne

FISKENES TEGN (3 af 10)


I Fiskenes tidsalder bad enkeltpersoner til en frelser i håb om at blive bønhørt. I Vandbærerens tidsalder praktiserer man gruppeansvar og arbejder med den gode vilje.

FISKENES TEGN (3 af 10)

Det andet stadie

 

Det andet stadie i tilsynekomsten begynder, når første stadie er gennemført. Disciple og indviede, der arbejder på andet stadie vil være de virkelige opbyggere af den nye verden og af den nye civilisation. De vil overtage lederskabet i de fleste lande og indtage høje stillinger på alle områder af livet. Der er altid tale om et frit valg, men de repræsenterer et naturligt valg, for de har bevist deres avancerede ekspertise, kvalifikationer og engagement.

 

Fiskenes-tegn-03-Jim-Bourne

 

Det andet stadie af Hierarkiets tilsynekomst afhænger af, hvor effektivt den første gruppes tjenestearbejdet har været. Den anden gruppe skal videreføre arbejdet, og de har ansvaret for en mere koordineret forberedelse til Kristi genkomst. Den første gruppe introducerede menneskeheden for muligheden. Den anden gruppe er ansvarlig for de endelige forberedelser til selve genkomsten. De vil skabe en fremtid, der vil opstå som Fugl Fønix af fortidens aske. De vil præge de grundlæggende principper om rigtige menneskelige relationer i menneskehedens bevidsthed.

Den tibetanske mester skrev i 1946, at den anden gruppe "stadig befandt sig inden for Hierarkiets begrænsede område …". Man begynder at forstå den lange planlægningshorisont, der her er tale om. Det er som sagt mange år siden, at disse ord blev skrevet. Derfor er der god grund til at gå ud fra, at flere medlemmer af den anden gruppe er inkarneret. Måske har de nået voksenalderen og så småt er begyndt at få indflydelse.

Man skal huske, at Hierarkiets medlemmer − uanset om de deltager i tilsynekomstens tidlige stadier eller senere − vil arbejde som medlemmer af menneskeheden. Ikke som medlemmer af Hierarkiet. Man vil se dem i forskellige positioner. Det kan være som politikere, forretningsfolk, økonomer, undervisere og præster. Eller det kan være som forskere, filosoffer, professorer og lektorer ved universiteter − og det kan være inden for etiske bevægelser. Deres åndelige kraft, deres klare og ægte visdom, og fornuften bag deres visioner inden for de ansvarsområder, de har valgt, vil være så overbevisende, at der kun vil være begrænset modstand mod deres planer.

Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: FISKENES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: FISKENES TEGN