Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FISKENES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne

FISKENES TEGN (7 af 10)


I Fiskenes tidsalder bad enkeltpersoner til en frelser i håb om at blive bønhørt. I Vandbærerens tidsalder praktiserer man gruppeansvar og arbejder med den gode vilje.

FISKENES TEGN (7 af 10)

Arbejderbevægelserne

 

Fiskenes-tegn-07-Jim-Bourne

 

En af de engelske mestre har sit særlige forberedelsesarbejde. Det er den mester, som stod bag grundlæggelse af arbejderbevægelsen. Dette projekt anser Hierarkiet for at være et af de mest succesfulde forsøg i historisk tid, for det vækkede masserne (middelklassen og arbejderklassen) og skabte generelt bedre levevilkår. Den engelske mester har altid holdt sit navn hemmeligt. Han er på 3. stråle for aktiv intelligens, og han arbejder derfor hovedsageligt med verdens tænkere. Hans ashram, der har tilknytning til mesteren Rakoczys ashram, beskæftiger sig med problemer i industrien. Ashramens arbejde gælder tænkning, planlægning og arbejde. Man påvirker modtagelige sind i et forsøg på at åndeliggøre tænkningen − både i arbejderbevægelserne og hos industriens ledere − for at opnå retfærdig deling som et vigtigt skridt mod rigtige menneskelige relationer. Sansen for ægte værdier er under udvikling, og hvis de styres korrekt af den stærke arbejderbevægelse i alle lande kan det danne fundamentet til den nye civilisation.

Denne mesters ashram er også beskæftiget med de internationale økonomiske problemer, og dermed også med nedbrydningen af nutidens fundamentale materialisme. Problemer med handel og valuta, pengenes betydning, guldets værdi (et symbol på 3. stråle), skabelse af rigtige holdninger til det materielle liv og hele processen med retfærdig deling, er nogle af de problemer, som denne ashram arbejde med. Arbejdsgivere, ledere i arbejderbevægelsen, finanseksperter og tilhængere af forskellige ideologier arbejder aktivt i denne ashram.

Endnu et punkt skal nævnes. Den tibetanske mester Djwhal Khul har sagt, at "forseglingen af døren til det onde" vil ske på grundlag af det arbejde, som den engelske mester og hans ashram udfører. Det er navnlig denne gruppe, der forstår at arbejde med den kyniske materialisme og med de falske værdier, som den skaber. "Døren til det onde" skal forsegles med menneskehedens koordinerede humanistiske kræfter, og ikke af en enkelt eller nogle få oplyste menneskers indsats. Denne kendsgerning har alle behov for at forstå.

Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: FISKENES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: FISKENES TEGN