Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FISKENES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne

FISKENES TEGN (8 af 10)


I Fiskenes tidsalder bad enkeltpersoner til en frelser i håb om at blive bønhørt. I Vandbærerens tidsalder praktiserer man gruppeansvar og arbejder med den gode vilje.

FISKENES TEGN (8 af 10)

Den nye civilisation

 

Fiskenes-tegn-08-Jim-Bourne

 

Mesteren Rakoczy leder en meget stor ashram. Rakoczy er civilisationens mester, og det er hans opgave at indføre Den Nye Tidsalders civilisation. Rakoczys ashram er en 3. stråle ashram, og i sin indflydelsessfære rummer den alle ashramer, der er på 3. stråle for aktiv intelligens, på 5. stråle for konkret videnskab og på 7. stråle for ceremoniel orden. For tiden er Rakoczy fokuseret på 7. stråle energi, der er en ordensskabende energi. Målet er at bremse det forfærdelige kaos, der hersker i nutiden, og grundlægge orden og skønhed, som skal spire og blomstre i fremtiden.

De onde kræfters stærkeste våben er kaos, splittelse og utryghed, som skaber frygt. De onde kræfters gennemslagskraft er ekstra stor, fordi de ikke kommer fra en bestemt gruppe, men fra alle ideologier. Det kaos, der skabes af ligegyldighed − det kaos, der skabes af usikkerhed − det kaos, der skabes af frygt, sult, usikkerhed og af at se andres lidelser − det kaos, der skabes af aggressive og konfliktsøgende ambitiøse mennesker og grupper i alle nationer, er de kræfter, som Rakoczy forsøger at håndtere. Det er en utrolig vanskelig opgave. Ashramen konfronteres med to forhold i alle lande og nationer: 1) De konservative grupper, der kæmper for at bevare fortidens gamle og udtjente tilstande. 2) De progressive grupper, der arbejder for forandring og fornyelse. Med 7. stråles energipåvirkning kan der skabes og opretholdes en balance, så menneskeheden trygt kan vælge den "gyldne middelvej" for rigtig handling og rigtige menneskelige relationer.

Den femte mester, der har påtaget sig en speciel opgave i forberedelsesarbejdet er den tibetanske mester Djwhal Khul. En del af hans arbejde er kendt. Nogle af de esoteriske sandheder, han har formidlet til menneskeheden, er − læren om Shamballa − om det nye discipelskab − om de syv stråler − om den nye astrologi − om Den Nye Verdenstjenergruppe − om forsøget på at skabe manifestation af de indre ashramer (som beskrevet i Discipelskab i den Nye Tidsalder) − og om undervisning i den nye verdensreligion.

Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: FISKENES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: FISKENES TEGN