Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FISKENES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne

FISKENES TEGN (4 af 10)


I Fiskenes tidsalder bad enkeltpersoner til en frelser i håb om at blive bønhørt. I Vandbærerens tidsalder praktiserer man gruppeansvar og arbejder med den gode vilje.

FISKENES TEGN (4 af 10)

Ledende formidlere

 

Fiskenes-tegn-04-Jim-Bourne

 

Med disse metoder vil Hierarkiet gradvis overtage styringen på det fysiske plan − både subjektivt og objektivt − og lede menneskelivets mange forhold. Denne styring vil være i overensstemmelse med deres esoteriske viden og kunnen, og derfor vil den ikke være udtryk for hierarkisk dominans eller autoritet. Disse mennesker vælges som de bedst egnede til at løse de krævende opgaver på grundlag af frie valg. Deres åndelige kvaliteter og effektive handlinger medfører, at de vælges som de naturlige ledere i den nye verden.

Et kompetent, troværdigt og åndeligt liv vil virke overbevisende på den almindelige befolkning. Kompetente mennesker vil blive ansat i magtfulde stillinger − ikke fordi de er disciple eller indviede, men fordi deres indsats for helheden er intelligent og retfærdig.

Når tiden er moden, vil den anden gruppe indføre en ny verdensreligion. Til den tid vil den religiøse forståelse være fuldstændig forandret. Når kristendommen når et lavpunkt, vil mesteren Jesus genoptage kontrollen over den religion, han i sin tid grundlagde. Buddha vil sende to veluddannede disciple, der skal reformere buddhismen. Og en række andre skridt vil blive taget inden for religions- og undervisningsområdet. Jesus fungerer som Kristi repræsentant i sager, der vedrører kristendommen. Han vil genindføre den gamle esoteriske symbolik og fjerne alt uvæsentligt og misforstået. Hele det religiøse område vil blive nyorganiseret. Det sker som forberedelse til at genindføre mysterierne. Når de er genoprettet, vil de forene alle trosretninger.

Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: FISKENES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: FISKENES TEGN