Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FISKENES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne

FISKENES TEGN (9 af 10)


I Fiskenes tidsalder bad enkeltpersoner til en frelser i håb om at blive bønhørt. I Vandbærerens tidsalder praktiserer man gruppeansvar og arbejder med den gode vilje.

FISKENES TEGN (9 af 10)

Djwhal Khuls arbejde

 

Fiskenes-tegn-09-Jim-Bourne

 

I den nuværende cyklus har Djwhal Khuls ashram en nøgleposition. Den har nær relation til Moryas 1. stråle ashram via World Goodwill-arbejdet og alt arbejde for den gode vilje i nutidens verden. Den gode vilje er dybest set et udtryk for 2. stråle for kærlighed-visdom. Derfor er den et aspekt af samtlige ashramer i den store 2. stråle ashram − Hierarkiet. Desuden bliver arbejdet med den gode vilje aktiveret kraftigt på grund af 1. stråles dynamiske energi, der kommer til udtryk som viljen-til-det-gode. Derfor kanaliseres denne dynamiske energitype fra 1. stråle via den ashram, som Djwhal Khul er ansvarlig leder af. Hans ashram arbejder desuden i nært samarbejde med Rakoczys ashram, fordi den gode viljes energi er deres fælles mål, og fordi en intelligens brugt med visdom i handling er opgaven for alle mennesker med god vilje overalt i verden.

På denne måde er en omfattende ny udvikling og et kraftfuldt samspil sat i gang. Det vil fortsætte indtil år 2025, hvor Hierarkiet har sit næste store rådsmøde, der normalt finder sted i hvert århundrede. Indtil da vil der ske meget store forandringer. På mødet i 2025 vil datoen for det første stadie af Hierarkiets tilsynekomst sandsynligvis blive fastsat. Den nuværende periode og frem til 2025 kaldes "frontløbernes stadie". Dette stadie er forberedende, for der vil man afprøve de teknikker, der skal benyttes for at nå de ønskede resultater. Endnu mangler der meget − uforudsete problemer, forbigående depressioner, krig, vold og blodsudgydelser, fattigdom og mangler − medfører dyb pessimisme. Men de, der kender og fornemmer Hierarkiets indre vejledende hånd, ved, at menneskeheden dybest set er kærlig, og at den, som resultat af de nuværende kriser − og muligvis på grund af dem − vil få hjælp af kompetente mennesker, der kan håndtere situationen, og som er i stand til at løse den synteseskabende opgave med at forene det, der adskiller.

 

Fiskenes-tegn-10-Jim-Bourne

Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: FISKENES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: FISKENES TEGN