Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FISKENES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne

FISKENES TEGN (6 af 10)


I Fiskenes tidsalder bad enkeltpersoner til en frelser i håb om at blive bønhørt. I Vandbærerens tidsalder praktiserer man gruppeansvar og arbejder med den gode vilje.

FISKENES TEGN (6 af 10)

Tredje stadie

 

Det tredje stadie begynder, når Kristus og mestrene begynder at arbejde offentligt. De vil derefter være synligt til stede i den fysiske verden. Hvornår det sker afhænger af, om arbejdet af de to første grupper er udført med succes. Derfor er det ikke muligt at forudsige et tidspunkt. Mange faktorer er involveret. Bl.a. går de to første gruppers arbejde ud på at vurdere, om menneskeheden er parat til omstilling. De skal vurdere hvilket tempo, der kræves, for at genopbygningen kan gennemføres efter planen. De skal finde ud af, om humanister og intelligente mennesker er tilstrækkelig modtagelige for visioner om at nedbryde, genopbygge og nyorganisere de forhold, som er forudsætningen for den nye kultur og civilisation. På trods af at Hierarkiet har mange kilder til information, ved mestrene ikke, hvor lang tid det vil tage, men man er parat til at indlede processen når som helst.

 

Fiskenes-tegn-06-Jim-Bourne

 

I forbindelse med de to første stadier i det forberedende arbejde vil det ikke være hele Hierarkiet, der nærmer sig det fysiske plan. Den tibetanske mester Djwhal Khul har oplyst, at fem af mestrene vil deltage i de indledende faser med at organisere Hierarkiet på det fysiske plan. Det er bl.a. mestrene Koot Hoomi, Morya, Djwhal Khul, Rakoczy og en af de engelske mestre (mesteren, der grundlagde arbejderbevægelsen).

Mesteren Koot Hoomis ashram bliver en af de sidste, der manifesteres på det fysiske plan. Ashramens opgave er at skabe den energi, der vil gøre Kristi genkomst mulig. Kristi genkomst er den vigtigste opgave for Koot Hoomi og hans gruppe af indviede og disciple. Hans ashram repræsenterer visdomsenergien.

Moryas ashram har også en stor opgave, og energien fra Syntesens Avatar vil primært påvirke denne 1. stråle ashram og bane "vejen med den mindste modstand". Energien bliver nedtrappet, før de fem mestres ashramer, kan videresende den. På det fysiske plan er indviede og disciple, der arbejder i Moryas ashram, hovedsageligt beskæftiget med at skabe syntese inden for politik og regeringsformer og med at modvirke metoder, der forhindrer syntese. Samtidig vil man forsøger at bevare det frie valg.

Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: FISKENES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: FISKENES TEGN