Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FISKENES TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne

FISKENES TEGN (5 af 10)


I Fiskenes tidsalder bad enkeltpersoner til en frelser i håb om at blive bønhørt. I Vandbærerens tidsalder praktiserer man gruppeansvar og arbejder med den gode vilje.

FISKENES TEGN (5 af 10)

Nyt økonomisk system

 

Fiskenes-tegn-05-Jim-Bourne

 

Grupper med åndeligt indstillede økonomer, der er bevidste medlemmer af en ashram, vil foretage store og nødvendige forandringer i det økonomiske system. Alle disse handlinger − der bygger på første gruppes forberedende arbejde − har stadig en forberedende karakter. Mange seniorindviede, der udviklingsmæssigt befinder sig lige under mestrene i Hierarkiet, har viden om den fysiske verden, men er desuden specialister i globale forhold. Nogle mestre har en særlig kompetence vedr. finansielle spørgsmål, og disse 4. indviede er ved at forberede indførelse af nye økonomiske systemer, som skal erstatte de nuværende uhensigtsmæssige metoder. De forbereder et system, der er baseret på en form for byttehandel.

De nye metoder inden for finansområdet vil blive til gavn for det enkelte menneske, og multinationale koncerner og store privatejede virksomheder vil forsvinde. Samtidig vil man bevare de kvaliteter fra nutiden, der motiverer det enkelte menneske til at tage initiativ og investere sine ressourcer. Nogle indviede har specialiseret sig i forskellige sprog. To indviede er velbevandrede i basis-engelsk. Det er en form for engelsk, der skal erstatte det nuværende internationale sprog − uden at fjerne de nationale sprog, der vil blive talt til daglig i nationalstaterne.

Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: FISKENES TEGN - Jim Bourne


Artikel-Fiskenes-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: FISKENES TEGN