Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKENS KRAFT
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tankens-kraft-Åndsvidenskab-Esoterisk-psykologi

TANKENS KRAFT (3 af 16)


Tankekraften er skaberkraften. Alt er energi, og energi følger tanken. Menneskets tankesind er derfor et redskab med enorme potentielle muligheder for nytænkning og nyskabelse.

TANKENS KRAFT (3 af 16)

Tanker er ting

 

Alle eksistensplaner består af stof med gradvis stigende finhed og frekvens. "Bag" den fysisk-æteriske verden findes astralplanet eller følelsernes plan. Ved hjælp af tanken sætter mennesket straks det astrale stof i svingninger, og disse svingninger opfattes som følelser. Det astrale stof er så fint og formbart, at det omgående påvirkes af tankevibrationer. Enhver tanke – også de overfladiske – skaber omgående en form i det astrale stof. Denne form har sit eget liv, som har en kvalitet og styrke, der svarer til tankens intensitet. Menneskets tanker bliver på denne måde en slags selvstændige væsener eller former, og det er derfor helt korrekt, når åndsvidenskaben påstår, at tanker er ting. Tanker er former.

 

Tankens-kraft-05-Åndsvidenskab-Esoterisk-psykologi

Clairvoyant iagttagelse af en tankeform.

 

Impuls og form

Tankevibrationernes impulser kan danne en hvilken som helst form, som tænkeren er i stand til at konstruere. Og den kan bruges konstruktivt eller destruktivt. På samme måde som det fysiske materiale jern kan formes til en spade til at grave eller et sværd til at dræbe, kan der af tankematerien dannes tankeformer, som hjælper eller skader.

 

Tankens-kraft-22-Åndsvidenskab-Esoterisk-psykologi

 

Tankebølger omdannes til partikler

Tanker er energi. Og som tidligere beskrevet, kommer energi til udtryk enten som bølger eller partikler. Bølger kan omdannes til partikler. Og partikler kan omdannes til bølger. I 1998 lykkedes det et hold amerikanske forskere på Stanford University at omdanne lysbølger til en fysisk masse. Helt nøjagtig kom der to fysiske partikler ud af laserforsøget, og det er præcis denne dualitet, som bevidstheden eller tankeenergien fungerer i.

ankevibrationernes impulser kan danne en hvilken som helst form, som tænkeren er i stand til at konstruere. Og den kan bruges konstruktivt eller destruktivt. På samme måde som det fysiske materiale jern kan formes til en spade til at grave eller et sværd til at dræbe, kan der af tankematerien dannes tankeformer, som hjælper eller skader.

 

Tankens-kraft-06-Åndsvidenskab-Esoterisk-psykologiForm og vibration

Tanker har som sagt en form, men de har også en vibration. Det gælder i øvrigt ikke kun tanker. Det er et grundprincip i kosmos.

 

o En formside har en vibrationsside

o Et fysisk legeme har et æterlegeme

o Et astrallegeme har en astral aura

o Et mentallegeme har en mental aura

o Et sjælslegeme har en kausal aura

Artikel-Tankens-kraft-Åndsvidenskab-Esoterisk-psykologi
Download-fil: TANKENS KRAFT - Erik Ansvang


Artikel-Tankens-kraft-Åndsvidenskab-Esoterisk-psykologi
Læsefil med vendbare sider: TANKENS KRAFT