Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (12 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (12 af 48)

Lyt til tankesindets visdom

 

Årets-indre-rejse-16-Kenneth-Sørensen

 

Man bliver på afgørende måde testet på skelneevnen i Tvillingernes måned. Lytter man, og følger man alle andres gode råd, fordi det er nemmere at spørge de ”kloge” end selv at etablere den indre kontakt til sjælen? Der er en tilbøjelighed til at blive vildledt i Tvillingernes tegn af alle de ydre stemmer, som tilbyder løsninger på problemerne. Derfor skal man optræne evnen til at lytte indad – til sig selv. Det kræver først og fremmest sindsro og tilrettelæggelse af tilværelsen, så man undgår for mange stresspåvirkninger. Desuden kan man via daglig meditation på lyset i hjertet eller i hovedet gradvist genoprette forbindelsen til den indre visdom.

Merkur påvirker i Tvillingernes måned personlighedslivet pga. en kraftig stimulering af intellektet. Man vil være tilbøjelig til at tage forhastede konklusioner på baggrund af et overfladisk kendskab til, hvad der er praktisk muligt eller etisk korrekt. Der kan være en fare for, at boglig viden (som også er ”ydre stemmer”) blokerer for en mere direkte og meditativ tilgang til informationer, hvis man dyrker intellektualismens faldgrube, som betyder, at man vælge kvantitet frem for kvalitet. Dvs. at man i Tvillingernes måned skal forædle tankegangen ved at tænke ad visdommens baner frem for blot at samle flere informationer, der kun har til formål at tilfredsstille intellektets behov for at vide mere, uden at man af den grund ændrer den daglige adfærd. Man lægger vægt på visdommen, når man reflekterer over de etiske værdier, der lægges til grund for tænkningen. Når man gør det, trækker man på energien fra den esoteriske hersker Venus. Visdom opstår, når intuition fra det buddhiske plan udtrykker sig gennem tankesindet. Kærlighed opstår, når intuition udtrykker sig gennem astrallegemet.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE