Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (18 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (18 af 48)

Man skal være stærk

 

Årets-indre-rejse-26-Kenneth-Sørensen

 

Løvens kvaliteter er helt centrale i bevidsthedsudfoldelsen. Det kommer tydeligt til udtryk gennem Solens eksoteriske og esoteriske herskerskab i Løvens tegn. Solen er fokus for 2. stråles bevidsthedsimpuls, og det man til enhver tid bevidst identificerer sig med. I Løvens måned lærer man betydningen af en stærk selvbevidsthed og får mulighed for at styrke det personlige selvværd. Mange åndeligt søgende hænger fast i en fejlagtig opfattelse af, at de skal være selvudslettende, beskedne, pæne, søde og rare mennesker. I værste fald medfører det, at de er ude af stand til at forsvare de humanitære værdier. Mennesket lever i en verden, hvor egoisme og konkurrence er bærende værdier for det største antal mennesker, som ikke lader sig stoppe af smilende, velmenende og tilbageholdne mennesker, som ikke tør sætte grænser, eller som mangler personligt mod til at kæmpe for deres humanitære værdier.

Det er ikke meningen, at åndeligt stræbende mennesker skal være gulvmåtter for deres omgivelser. De skal derimod være som en jernnæve i en fløjlshandske. Det første mål er derfor at udvikle en stærk og målbevidst personlighed, som kan være redskab for sjælens energier. Uden en stærk personlighed har sjælen ingen mulighed for at manifestere sig i det fysiske.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE