Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (28 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (28 af 48)

SKORPIONENS TEGN

 

Årets-indre-rejse-40-Kenneth-Sørensen

 

I den fortsatte udviklingsrejse gennem zodiakens tolv tegn drejer det sig nu om Skorpionens tegn, hvor konsekvenserne af valgene i Vægtens tegn indhenter mennesket. I Vægtens tegn opstod der et vigtigt ligevægtspunkt, hvor personligheden og sjælen afbalancerede hinanden. De mennesker, der beslutter sig for at arbejde for sjælens kvaliteter skal vokse, og personlighedens vaner skal aftage. I Skorpionen møder man en række helt konkrete prøver, der skal teste dybden i beslutningen.

Skorpionen formidler energien fra 4. stråle[1] og 6. stråle og 1. stråle via Mars og Pluto. Det gør Skorpionens måned til krigerens kamplads. De aspekter af Planen, som man intuitivt modtog i Tyrens tegn, fører til valget i Vægten og prøverne i Skorpionens tegn. Skorpionen er det nåleøje, som alle skal igennem, for sjælens destruktionskraft (Pluto og 1. stråle) afslører de mørke og skjulte tilstande, som er gemt under civilisationens fernis.

I Skorpionen konfronteres man med de mørkeste sider af tankesindet, og tegnets tilknytning til skorpionen er et symbol på den gift, som menneskets følelser kan indeholde, når det ikke er transformeret. I forbindelse med de tre første indvielser er der ni prøver, som disciplen skal konfrontere. Ni gange skal man på discipelskabets vej gå gennem Skorpionens rensende port, og ni gange skal man nyorientere de lavere drifter mod sjælens mål og gennemleve kriserne i Skorpionens tegn, indtil problemerne er løst tilfredsstillende.

På det fysiske plan konfronteres man med seksuelt begær, overdreven livsnydelse og pengegriskhed. På astralplanet konfronteres man med frygt, had og ærgerrighed eller magtbegær. På mentalplanet konfronteres man med stolthed, isolation og grusomhed, der modarbejder udviklingen mod selvrealisering. Selv om striden involverer alle aspekter af personligheden, er Skorpionens mission især målrettet mod astralplanet. Det er transformationen af følelseslivets ukontrollerede drifter, der resulterer i sjælens triumf i Skorpionens tegn. Derfor er tegnet også symbol på de prøver, disciplen skal gennemleve før 2. indvielse, hvor følelseslivet renses og gennemstrømmes af kærlighedens kraft.

Månedens meditationstema lyder sådan:

”Renselsens prøver frigiver det talte ords kraft”.

 

Det talte ord er kærlighedens fremmeste redskab, for mennesker og nationer forbindes ved hjælp af dialog.

 

 

 

_________________________________

[1] Se under Tyrens tegn.

_________________________________

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE