Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (3 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (3 af 48)

Åndeligt gruppearbejde

 

Årets-indre-rejse-04-Kenneth-Sørensen

 

Artiklen er bl.a. skrevet med det formål at hjælpe udviklingsgrupper i gang med arbejdet. Artiklen skal derfor ses som en opfordring til at danne grupper, hvor man forbereder sig på den kommende måneds indstrømning. Det vil være en stor fordel, hvis der er en astrologikyndig i gruppen. Det vil gøre det muligt både at oplyse om den aktuelle måneds energier, og om den individuelle påvirkning af perioden og fuldmånen. En analyse af de enkelte gruppedeltageres personlige horoskop, kan give præcise oplysninger om de områder, hvor indflydelsen vil være stærkest. Det kan gøres ved at iagttage huset eller husene (livets områder), som Solen bevæger sig igennem i den pågældende måned. Men husk at de modstående tegn og huse også er vigtige.

Desuden kan man med fordel studere de eksoteriske og esoteriske herskeres placering og aspektering i horoskopet og dermed få vigtige oplysninger om indre psykologiske temaer, som aktiveres i perioden. Man kan med fordel praktisere en meditation, hvor gruppen indstiller sig på de aktuelle energier. Det er vigtigt, at gruppen arrangerer mødet lige efter Solens indtræden i stjernetegnet – dvs. i begyndelsen af perioden – for det giver gruppen hele måneden til at arbejde med de astrologiske energier. Her er et forslag til, hvordan det kan gøres:

  1. Giv en introduktion til det astronomiske grundlag, der skal arbejdes med. Det er en fordel, hvis man forstår principperne for Solens ”bevægelse” gennem tegnene og grundlaget for fuldmånefænomenet.
  2. Giv en introduktion til begrebet discipelskab og de 12 årlige udviklingsperioder.
  3. Giv en esoterisk beskrivelse af stjernetegnet for den kommende måned.
  4. Praktiser en meditation på tegnets esoteriske nøgleord, der rummer stjernetegnets essens. Man kan også meditere på de aktuelle symboler for planeter og stjernetegn.
  5. Arranger en samtale om de inspirationer, som meditationen eventuelt gav.
  6. Foretag en gennemgang af gruppedeltagernes personlige horoskoper.

Herefter er det tanken at beskrive de tolv astrologiske måneder. Teksten kan bruges som inspirationskilde til fuldmånemeditationerne, til månedens bestræbelser og til et eventuelt gruppearbejde i begyndelsen af hver måned.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE